حقایقی جالب در مورد PS1

حقایقی جالب در مورد PS1

ما درباره یک کنسول قدیمی ولی خیلی دوست داشتنی صحبت میکنیم که امروزه در دل ماست، پلی استیشن 1.

ps1

 

ماجرای پیدایش آن :

در سال 1988، نینتندو به شرکت سونی قول داد که یک نرم افزار SNED-CD برای SNES بسازد که بعد از مدت کوتاهی بلا استفاده شود، بنابراین کن کوتاراگی مجوز SPC-700 خود را فروخت. در سال 1991، SNED-CD قرار بود عرضه شود ولی مشکلی پیش آمد. هیروشی یامائوچی وقتی که داشت قرارداد قید شده بین سونی و نینتندو را می خواند، متوجه شد که کنترل کامل بازی های عرضه شده برای SNED-CD به سونی داده شده و تصمیم گرفت که همکاری بین دو شرکت را به هم بزند.

برای این کار، سونی با فیلیپس دست همکاری داد و تصمیم گرفت این پروژه را دوباره به کار بیندازد و یک کنسول برای خودش به وجود آورد. سوم دسامبر سال 1994، پلی استیشن به عنوان رقیب سگا ساتورن وارد بازار شد و نین تندو 64، همه ی رقابت هایی که در بازار بازی های ویدئویی بود را نابود کرد.

این ها 7 تا از حقایق جالب و کنجکاوی هایی در مورد سونی و پلی استیشن هستند:

 

1. پلی استیشن طلایی

کم یاب ترین نوع پلی استیشن ps1 طلایی رنگ که توسط سونی به سازنده ماین کرافت، مارکوس پرسون در سال 2013 داده شد. این به عنوان یک اختراع به یک رویداد VIP در E3 داده شد. او همچنین یک کپی نسخه اصلی دانجن مستر 2 را دریافت کرد.

پلی استیشن طلایی

2. بیش از 100 میلیون است!

پلی استیشن اولین کنسول در تاریخ بود که به 100 میلیون واحد فروش رسید. این موفقیت به علت توانایی بازاریابی ماهرانه سونی است. میان برنامه های تلویزیون به طور پیوسته پر از راز هایی درباره تاریخ عرضه و درباره کد های تقلب برای بازی ها شده بود که همیشه توجه عموم را به خود جلب می کرد.

 

3. نمی توانید بگویید نمی دانم چه بازی ای کنم

در کل بیش از 2000 بازی وجود دارد (دقیقا 2418) که با پلی استیشن عرضه شدند.

بیشترین فروش متعلق به گران توریسمو است که بیش از 10 میلیون کپی از آن در جهان به فروش رسید و نادر ترین بازی اولین جعبه آدم کش گیربولت است (50 نسخه کپی)، که به عنوان یک جایزه در طول E3 سال 1999 در لس آنجلس داده شد و داخل یک جعبه طلایی 24 ساعته داده شد.

روز اول فقط 8 بازی قابل دسترسی بود که شامل 2 عنوان ماجون، یک شبیه ساز قطار، و نرم افزار کشنده، یک نسخه بازار نامکو که شبیه ساز ریج ریسر را به حرکت در می آورد، می شود.

 

4. ایول به پلی استیشن! ایول به پلی استیشن!

شانس آور پلی استیشن کراش باندیکوت است اما قبل از آن هم 2 عدد دیگر وجود دارد. مرد پولیجون، یک سر بنفش رنگ شناور که میخواست قدرت محاسبه 3D یک کنسول را نشان دهد. این باید برای بازار غرب استفاده می شد اما یک شکست تلقی شد و به نظر زشت بود.

تورو، یک گربه سفید، فقط در یک گزارش ویژه ژاپنی دوکو دمو دیسشو ظاهر شد و فقط برای بازار ژاپن استفاده شد که برای بقیه مردم دنیا ناشناخته شد.

بازی کراش باندیکوت

 

5. کابوس طراحی کنندگان

قبل از رسیدن به لوگو اصلی، مانابو ساکاموتو که طراح بود، 20 لوگوی دیگر پیشنهاد داد ولی همه ی آن ها رد شدند. در واقع لوگوی اصلی باید حرف P را برای فیلیپس و حرف S را برای سونی پدید می آورد. حروف P و S فاقد حروف چاپی سریف هستند و رنگ هایی که برای طراحی استفاده شده نماد هوش، احساس، لذت، جذابیت و زیبایی هستند.

طراحی پلی استیشن

 

6. سرگذشت دکمه های کنترل

دکمه های کنترل اهمیت دارند. مدیر اصلی، تیو گوتو، 4 نماد را به جای حروف برای استفاده انتخاب کرد. مثلت نماد نقطه نظر بازیکن است و سبز است. مربع نشان دهنده ی یک تکه کاغذ است و رنگ آن صورتی است. دایره (قرمز) و X (آبی) نشان دهنده ی بله یا خیر در نشانه گذاری تصمیمات هستند.

 

7. حرکت پلی استیشن ها مداری است!

در 9 ژانویه سال 2006، ناسا یک ردیاب فضایی پرتاب کرد که یک CPU پلی استیشن متعادل داشت که در مقابل تابش های فضایی مقاومت می کرد. این ردیاب دور سیاره پلوتون و ماهواره خودش گردش کرد. کارونته عکس های زیادی از سیاره به ما داد.

پلی استیشن

 

منبع مطلب : 7 Fun Facts about the PlayStation 1 ترجمه شده توسط فروشگاه ستاره سبز